AVAJAISPÄIVÄ PERJANTAINA 6.10.2017!

Kesä on paiskittu hommia, jotta ollaan saatu korjaamon ja pesulan laajennus tehtyä. Paikat on loppusilausta vaille valmiit, mutta hommat on täydessä käynnissä!

Tämän ison uudistuksen kunniaksi järjestämme korjaamolla AVAJAISET PERJANTAINA 6.10.2017 klo 9-14, jolloin on mahdollisuus tulla rohkeasti tutustumaan meidän toimintaan. Paikalla koko päivän ajan pintakäsittelyguru esittelemässä tuotteita ja erilaisia pesukäsittelyjä, sekä tietenkin aivan superhintaisia pesuja ja niiden hyödyntäjälle yllätysämpärin kotiin viemisinä!

Tarjolla myös makkaraa ja mehua, joten ei tule nälkä eikä jano.

Lisäksi arvomme kävijöiden kesken pesulahjakortteja, joten kannattaa käydä ja osallistua arvontaan! Syksy ja rapakelit edessä, ja sitähän tunnetusti ulkopuolen lisäksi kulkeutuu autoon sisällekin, joten lahjakortille on varmasti käyttöä nyt tai myöhemmin.

Ja eihän toki tässä vielä kaikki, voit vaihtaa meillä myös tuulilasinpyyhkijöiden sulat uusiin, ja jokaiselle sulkien ostajalle tarjoamme avajaispäivänä ilmaisen vaihdon sekä kaupan päälle tuulilasinesteen lisäyksen! (Max 5 litraa)

TERVETULOA!

Tämän artikkelin kommentit on suljettu