Palvelut ammattitaidolla

Iin Automaalaamo Oy

Kaipaako autosi uutta maalipintaa tai ruosteenestokäsittelyä? Suurissa tiloissamme pystymme luomaan uuden ilmeen suuremmillekin ajoneuvoille. Palvelemme vuosien työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Kun menopelisi tarvitsee huoltoa, me fiksaamme autosi kuntoon! Kysy sijaisautoa käyttöösi. Hoidamme asiakkaidemme puolesta kaikki vakuutusyhtiöiden kanssa tehtävät toimenpiteet kuntoon. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Maalaustöissä käytämme laadukkaita ja luotettavia SPIES HECKER maaleja.

Suojaus on erittäin tärkeä osatekijä maalaustöissä ja me luotamme korkealuokkaisiin 3M tuotteisiin.

Maalaustyöt

Auton ja raskaankaluston maalaustyöt

Kaipaako autosi tai raskaskalusto uutta maalipintaa? Suurissa tiloissamme pystymme luomaan uuden ilmeen suuremmillekin ajoneuvoille. Palvelemme vuosien työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

auto_slide3

auto_slide1

Korjaamotyöt

Nykyaikaiset autokorjaamotyöt

Kun menopelisi tarvitsee huoltoa, me fiksaamme autosi kuntoon! Kysy sijaisautoa käyttöösi. Hoidamme asiakkaidemme puolesta kaikki vakuutusyhtiöiden kanssa tehtävät toimenpiteet kuntoon.

Korjaamopuolella nykyaikaiset ja uudet laitteet, mm. nelipyöräsuuntaus ja ilmastointilaitteiden huolto sekä täyttö.

Huom: Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa!

14

12

Hiekkapuhallus

Auton hiekkapuhallus

Hiekkapuhalluksen tarpeessa? Suurissa tiloissamme pystymme hiekkapuhaltamaan suuremmatkin ajoneuvot. Palvelemme vuosien työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

5

auto_slide1

Ruosteenestokäsittely

Auton ja kaluston ruosteenestokäsittelyt

Kaipaako autosi tai kalustosi ruosteenestokäsittelyä? Suurissa tiloissamme pystymme tekemään kaikki ruosteenestokäsittelyt suuremmellikkekin ajoneuvoille ja kalustoille. Palvelemme vuosien työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

2

6

Vakuutusyhtiöiden työt

Hoidamme kaikki toimenpiteet kuntoon

Hoidamme asiakkaidemme puolesta kaikki vakuutusyhtiöiden kanssa tehtävät toimenpiteet kuntoon. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Kun menopelisi tarvitsee huoltoa, me fiksaamme autosi kuntoon! Kysy sijaisautoa käyttöösi.

4

7

Erikoismaalaukset

Erikoismaalaukset ammattitaidolla

Suoritamme myös erikoismaalauksia. Onko haaveenasi ollut jokin erikoismaalus, jonka haluaisit toteuttaa? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja katsotaan yhdessä miltä erikoismaalaus näyttäisi luonnossa. Olemme suorittaneet vaikeitakin erikoismaalauksia.

1

2

Korisarjojen asennus

Korisarjojen asennukset ja maalaukset

Teemme myös korisarjojen asennukset vankalla ammattitaidolla. Oletko kenties haaveillut tietystä korisarjasta tai onko sinulla jo sarja hankittuna? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja katsotaan yhdessä mitä korisarjan asennus vaatii. Suoritamme korisarjojen asennukset suurissa ja lämpimissä tiloissamme. Pistäydy kahville ja juttusille.

13

13

Tuulilasinvaihdot

Tuulilasinvaihdot nopeasti ja edullisesti

Tietoa tuulilasin vaihdosta

Hyväkuntoinen tuulilasi lisää merkittävästi liikenneturvallisuutta ja vähentää liikenneriskejä.

Auton tuulilasi on merkittävä osa kantavaa korirakennetta. Tämä johtuu tuulilasin liimakiinnityksestä. Liimattu lasi sitoo törmäysenergiaa kolaritilanteessa ja pitää lasiaukon muodossaan. Myös turvatyynyt, ja erityisesti matkustajan airbag tukeutuu lauetessaan liimattuun lasiin. Väärillä menetelmillä tai epäsopivilla tuotteilla, huonoissa olosuhteissa tai ammattitaidottomasti liimattu lasi voi kolaritilanteessa irrota ja aiheuttaa matkustajan turvatyynyn toimintaan hengenvaarallisen häiriön. Älä siis anna kenen tahansa vaihtaa autosi lasia.

Lasin huono yleiskunto on turvallisuuden kannalta vaarallisempi asia kuin yksittäinen halkeama.

Ajoneuvolasit eli tuulilasit

Auton tuulilasi on keskeinen osa auton rakennetta ja se on kriittinen matkustajaturvallisuuden kannalta.

Suurin osa lasivaurioista aiheutuu kivistä ja nastoista tai muista pienistä esineistä, jotka sinkoavat autojen renkaista tai putoavat kuorma-autoista.

Kun tuulilasi on vaurioitunut tai rikkoutunut, auto menettää osan ominaisuuksistaan ja siksi onkin tärkeää, että sen korjaa tai vaihtaa ammattitaitoinen asentaja käyttämällä laadukkaita tuotteita.

 

KYSY TARJOUSTA TUULILASINVAIHDOSTA

 

Pesupalvelut

Sisä- ja ulkopesut uusissa tiloissa niin henkilö-, paketti- kuin kuorma-autoillekin

Pesu- ja fiksauspalvelumme toteutetaan SONAX -ammattilaissarjan voimin, ja asiantuntijamme kouluttautuvat jatkuvasti uusiin työskentelytapoihin sekä pintakäsittelyaineisiin!

Auton pesu kannattaa aina! Ruoste alkaa liasta; likahiukkaset pesiytyvät maalihuokosiin ja pinta alkaa huomaamatta rapautumaan. Ja kun vettä pääsee maalin alle, soppa on valmis… Joten kurakeleillä auto kannattaa pesettää pari kertaa kuukaudessa, jotta sen arvo ja pinta säilyy hyvänä, ja talvellakin kannattaa huolehtia ettei suola pääse autoon pesimään.

Pesemme autot aina käsin, jotta voidaan varmistaa riittävän hellävarainen mutta myös tehokas lopputulos, ja pesupaketti valitaan sen mukaan kuinka likainen auto on. Pesun jälkeinen huolellinen kuivaus suurissa sisätiloissamme varmistaa, että pesettää voi autonsa vaikka paukkupakkasillakin!

Joten tervetuloa näkemään omin silmin, millaista jälkeä pesupalvelumme saavat aikaan.