Palvelut ammattitaidolla

Iin Automaalaamo Oy

Kaipaako autosi uutta maalipintaa tai ruosteenestokäsittelyä? Suurissa tiloissamme pystymme luomaan uuden ilmeen suuremmillekin ajoneuvoille. Palvelemme vuosien työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Kun menopelisi tarvitsee huoltoa, me fiksaamme autosi kuntoon! Kysy sijaisautoa käyttöösi. Hoidamme asiakkaidemme puolesta kaikki vakuutusyhtiöiden kanssa tehtävät toimenpiteet kuntoon. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Maalaustöissä käytämme laadukkaita ja luotettavia SPIES HECKER maaleja.

Suojaus on erittäin tärkeä osatekijä maalaustöissä ja me luotamme korkealuokkaisiin 3M tuotteisiin.

Meiltä kaikki rengastyöt sekä tasapainotus -ja 4-pyöräsuuntaustyöt. Kauden renkaat kilpailukykyiseen hintaan autoon kuin autoon. Olemme Point S:n partneri, joten myynnissä kattava valikoima vanteita ja renkaita. kannattaa kysyä tarjousta! Myös rengashotellipalvelu.

Maalaustyöt

Auton ja raskaankaluston maalaustyöt

Teemme kaikkien ajoneuvojen kolari -sekä maalaustyöt. Raskaan kaluston maalaukset vuosien kokemuksella. Toimimme myös yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa .

auto_slide3

auto_slide1

Autohuolto ja korjaamotyöt

Nykyaikaiset autokorjaamotyöt

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimman korjaamoketjun palveltavaksi!

Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit

Laadukas ja ammattitaitoinen monimerkki korjaamo. Oli sitten kyseessä huolto tai isompi remontti, laitamme autosi kuntoon. Käytössämme on nykyaikaiset ja uudet laitteet. olemme valtuutettu Webasto asennus- ja huoltopiste. Meiltä myös ilmastoinnin huollot ja täytöt.

Korjaamopuolella nykyaikaiset ja uudet laitteet, mm. nelipyöräsuuntaus ja ilmastointilaitteiden huolto sekä täyttö.

Huom: Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa!

 

 

Hiekkapuhallus

Auton hiekkapuhallus

Hiekkapuhallamme monipuolisesti erilaista kalustoa / kappaletavaraa vuosien kokemuksella.

Ruosteenestokäsittely

Auton ja kaluston ruosteenestokäsittelyt

Kaipaako autosi tai kalustosi ruosteenestokäsittelyä? Suurissa tiloissamme pystymme tekemään kaikki ruosteenestokäsittelyt suuremmellikkekin ajoneuvoille ja kalustoille. Palvelemme vuosien työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

2

6

Vahinkotarkastus ja Vakuutusyhtiöiden työt

Hoidamme kaikki toimenpiteet kuntoon

Vahingon sattuessa me hoidamme puolestasi tarvittavat tiedot suoraan vakuutusyhtiöösi. Autamme tarvittaessa vahinkoilmoituksen tekemisessä. Olemme Vakuutusyhtiöiden valtuuttama Vauriokorjaamo.

4

7

Erikoismaalaukset

Erikoismaalaukset ammattitaidolla
Teemme erikoismaalaukset ja entisöintityöt asiakkaan toiveiden mukaan. ota rohkeasti yhteyttä, otamme mielellämme haasteen vastaan!

12

Korisarjojen asennus

Korisarjojen asennukset ja maalaukset

Teemme myös korisarjojen asennukset vankalla ammattitaidolla. Oletko kenties haaveillut tietystä korisarjasta tai onko sinulla jo sarja hankittuna? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja katsotaan yhdessä mitä korisarjan asennus vaatii. Suoritamme korisarjojen asennukset suurissa ja lämpimissä tiloissamme. Pistäydy kahville ja juttusille.

13

13

Tuulilasinvaihdot

Tuulilasinvaihdot nopeasti ja edullisesti

 

Osuiko tuulilasiin kivi tai nasta, autamme sinua vauriosta riippumatta. Korjaukset ja lasinvaihdot vankalla ammattitaidolla.

Auton tuulilasi on keskeinen osa auton rakennetta ja se on kriittinen matkustajaturvallisuuden kannalta.

Suurin osa lasivaurioista aiheutuu kivistä ja nastoista tai muista pienistä esineistä, jotka sinkoavat autojen renkaista tai putoavat kuorma-autoista.

Kun tuulilasi on vaurioitunut tai rikkoutunut, auto menettää osan ominaisuuksistaan ja siksi onkin tärkeää, että sen korjaa tai vaihtaa ammattitaitoinen asentaja käyttämällä laadukkaita tuotteita.

 

KYSY TARJOUSTA TUULILASINVAIHDOSTA

 

Pesupalvelut

Sisä- ja ulkopesut uusissa tiloissa niin henkilö-, paketti- kuin kuorma-autoillekin

Pesu- ja fiksauspalvelumme toteutetaan SONAX -ammattilaissarjan voimin, ja asiantuntijamme kouluttautuvat jatkuvasti uusiin työskentelytapoihin sekä pintakäsittelyaineisiin!

Auton pesu kannattaa aina! Ruoste alkaa liasta; likahiukkaset pesiytyvät maalihuokosiin ja pinta alkaa huomaamatta rapautumaan. Ja kun vettä pääsee maalin alle, soppa on valmis… Joten kurakeleillä auto kannattaa pesettää pari kertaa kuukaudessa, jotta sen arvo ja pinta säilyy hyvänä, ja talvellakin kannattaa huolehtia ettei suola pääse autoon pesimään.

Pesemme autot aina käsin, jotta voidaan varmistaa riittävän hellävarainen mutta myös tehokas lopputulos, ja pesupaketti valitaan sen mukaan kuinka likainen auto on. Pesun jälkeinen huolellinen kuivaus suurissa sisätiloissamme varmistaa, että pesettää voi autonsa vaikka paukkupakkasillakin!

Joten tervetuloa näkemään omin silmin, millaista jälkeä pesupalvelumme saavat aikaan.